Schilderijen met ruime afmetingen.

uit 2013 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bospad

2021

Bospad met zicht naar het licht. Stilte.   Wordt geleverd in een witte houten baklijst

Mist achter het bos

2022

Je wandelt het bos uit, het licht in. En dan blijkt dat daar de mist over de velden hangt. De mist dempt alle geluiden. Stilte alom. Schilderij wordt geleverd in witte baklijst. En met ophangsysteem. Het kan dus zo opgehangen worden.

Naar de rivier

2021

De weg loopt langs de rivier. Af en toe loopt er een paadje naar de waterkant. Spel van licht en donker. Dit schilderij komt in een witte houten baklijst en met een ophangsysteem. Het kan dus bij ontvangst meteen opgehangen worden.

Doorkijkje naar het open veld

2021

Zicht vanuit de beschutting onder de bomen. Zomer. Stilte.  

Oranje veld in de herfst

2022

November. Glooiend landschap met groot oranje veld. Zonlicht. En stilte. Dit schilderij van 80 x 100 cm wordt verstuurd met witte houten baklijst en ophangsysteem. Dus als u het ontvangt kunt u het meteen ophangen.  

Is er regen op komst?

2022

Dreigende lucht. De bomen worden nog aangelicht door de laatste zonnestralen. Het lijkt of er regen op komst is. Stilte voor de storm.   Dit schilderij wordt geleverd in witte houten baklijst.

Na het maaien

2022

Augustus in het veld. Er is gemaaid, de stoppels staan er nog. Verte, leegte, en stilte. Geel, oranje, blauw. Wordt geleverd in een witte, houten baklijst.

Graanland, wat is de zomer mooi vandaag!

2013

Graanland. Het graan wuift zacht in de wind.  Geel en blauw. Dit schilderij wordt geleverd in een witte houten baklijst. En met ophangsysteem, dus het kan bij ontvangst meteen worden opgehangen.