Landschapsschilderijen van de lente

uit 2017 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zacht lentelicht

2023

Zacht licht typeert de lente. Zacht licht en zachte kleuren. De berk is al uitgelopen. Dit schilderij wordt gelevrd in een witte houten baklijst.

Zacht lentelicht 2

2023

Zacht licht en zachte kleuren in de lente. Pril groen, geel en zacht blauw.   Dit schilderij wordt ingelijst geleverd in een witte houten baklijst.

Zacht lentelicht 3

2023

Zacht licht en zachte kleuren in de lente. Het veld met uitzicht op de verte. En op bomen die uitlopen.  Dit schilderij wordt geleverd in een witte houten baklijst.  

Langs de beek

2021

In de berm; Les bas-côtés

2018

Een lente-avond in mei.  ----FR. Un soir de printemps en mai. 

Mei; Mai

2018

Een heerlijke dag in mei. De zon schijnt, het is warm en er staat weinig wind. Bijna alle bladeren zijn uitgelopen. Fr.- Une journée superbe en mai. Le soleil brille, il fait chaud et la brise souffle doucement. Presque toutes les feuilles sont sorties. 

Ochtendnevel; Brumes matinales

2017

NL In de vroege lente kan het 's morgens net na zoonsopkomst erg vochtig zijn op het land. De mist hangt dan als een deken over het gras. Dat geeft een dromerige sfeer. --- FR Au début de printemps, le matin, juste après le lever du soleil, il peut faire très humide dans la campagne. Le brouillard posé sur l’herbe comme une couverture. Atmosphère féérique.

Stilleven blauwe vaas

2021

Is het lente of oorlog?

2022

Maart 2022. In Oekraïne is Rusland binnengevallen aan het eind van de winter. Angst en verwarring alom. Is het lente of oorlog?